CONTOH SOALAN ESSAY PTD

Ada gak laa kawan2 aku cakap.. So nie aje yang dapat aku bagi tips pada masa nie.. Nescaya kiter akan lebih menghargainya Dah laa boss aku pun cekap.. Mungkin aku bernasib baik..

Hasrat untuk aku menjadi PTD akhirnya terlaksana Patutnya masa raptai kena wat betul Ni soalan senang ditanya tp susah nak jawab.. Aku tulis laa lagi.. Ada ajer menda2 yang nak diceritakan..

Bukan aku tak tgk blog aku nie.

Bagitau umur lebih spesifik bagi skali tarikh lahir bulan omputih ngan bulan islam. May be kalau dulu tak berprotokol sangat kot. Posted by Admin at 3: Aku masuk blog aku nie kalo mood kerja aku tengah down.

Aku rasa nak pelangkung jer kepala budak-budak tu. Nasib baik ada telefon yang ada internet.

Lepas tu lintang pukang. Sama laa macam aku jugak. Semuanya datang sekali lalu. Tak pun aku niat eoalan jer Takder makanan yang disediakan. Aku melangkah masuk dengan penuh perasaan bangga.

  MCFLY WEDDING SPEECH TRANSCRIPT

contoh soalan essay ptd

Kena jawab dalam bahasa Inggeris laa jugak. Bagi exam essay English dan objektif. Biler ada org bagitau aku. Untuk menghadiri peperiksaan PTD nie. Dan bangga sebab aku berjaya melepasi halangan DPA yang sangat mencabar.

contoh soalan essay ptd

Bayangkanlah raptai bermula dari 8. Tp jgn laa ikut jejak langkah aku nie.

Aku HiDuP dALaM bLuEs

Tak sampai seminggu aku pun dapat surat Soalab baru. Boss suka mengarah laa. Ada pengenalan,ada sekurang2nya 3 isi,kesimpulan dan penutup. PTD kan banyak cerita. Setiap tempat baru budaya kerjanya pasti berbeza – Puan Hashimah binti Nik Jaafar Posted by Admin at Ada gak laa kawan2 aku cakap.

Aku HiDuP dALaM bLuEs

Ada ke raptai nie berlangsung sampai petang Berbaris ramai2 untuk seisi bergambar. Doalan soalan senang ditanya tp susah nak jawab. Batch aku juga yang dapat nama. Insyallah aku akan pergi dengan rela hati. Sah Alang Pis Yo Soalan yang berkaitan Bahasa Malaysia. Batch aku jugak yang dapat nama Bg aku soalan kira2 la yang agak susah dan rumit. Sumpah konfirm aku bawak bekal.

  CHIQUITA BRANDS INTERNATIONAL CASE STUDY SOLUTION

Author: admin